10 Ocak 2010 Pazar

Acai Berry Suyu Satın al

Acai Berry küçük yuvarlak siyah morumsu meyve görünüş ve boyut hem de üzüm gibi görünüyor ama daha az bir hamuru ile. Acai berry meyve tek bir büyük tohum, ne zaman çilek olgunlaşmış olan varsa, derin bir mor renk veya yeşil acai berry türüne yanı sıra vadesi bağlı olarak içine exocarp açın. Süre Berry etli bölümü, bir üniforma kalınlığında olan selüloz içeren mesocarp olduğunu satın saf acai berry suyu meyve endocarp meyve% 80 alır. Acai meyveleri Brezilya Amazon insanlar için gıda çok önemli bir bileşenidir ve oluşturmaktadır ve kırk-bu bölge ve meyve suyu ve meyve hamuru halkı için gıda alımı iki yüzde saptanmıştır çok yararlı onu çeşitli sularında karışımları gibi bir soda, smoothies ve birkaç diğer içecekler gibi kullanılır.

Çilek suyu ve enerji içeceği üretmek için berry acai eğilimi çok hızlı sonra hasat yüksek yağ içeriği ve bugün birçok şirket için artık kullanıma nedeniyle bozulabilir gerekir. Acai berry sadece gıda için, meyve seksen yüzde beri iyi değil tohum oluşturan; tohum hayvancılık için zemin veya bitkiler için gübre olarak kullanılabilir. Araştırma acai berry meyve üzerinde yapılmış yürütülen çok besleyici olarak bulundu ve bu konuda 100g meyve özü içeren bildirilmiştir 52,2 g Karbonhidratların, 8.1g protein, 32.5g yağ ve lif 44.2g of meyve karbonhidrat bölümünün parçasını oluşturur. Acai berry olmanın yağ içeriği yüksek meyveler de, meyveleri de bilinmektedir ve enerji seviyesini artırmak için ne zaman meyve suyu içecek üretimi için özü aynı zamanda meyve antioksidan özellikleri vardır oleik asit, palmitik asit ve linoleik asit içerir bu sindirim sistemi yardımı.

Acai berry, ses uyku teşvik, birçok sağlık faydaları gibi iyileştirme zihinsel açıklık vardır hayati vitaminler ile vücut, temiz malzemeleri ve bulaşıcı olan toksinler vücut detoxifies, bağışıklık sistemi kurar, cinsel arzu ve performans, kanserli hücrenin mücadelede yardımcı geliştirir, yaşlanma sürecini kısaltır, bu, şeker hastalığı azaltır bunu normalize ve kolesterol düzeyleri düzenlenmesinde, kalbin düzgün işleyişini yardımcı olur, iltihabı azaltır, dolaşımı artırır hem de vizyon geliştirir yardımcı olur. Though acai berry sadece Amerika daireyi sahneye geliyor ama yüzyıllar boyunca yaklaşık edilmiş ve pek çok insan especial Brezilya yerlileri sağlıklı bir yaşam kaynağı olmuştur.

Aslında acai meyveleri gıda olarak doğrudan acai Palm meyveleri toplamak ve onları yemek başlamak demek değildir, o yana acai berry popüler bugün öğrenmek için, ne yapar isteyebilirsiniz artan haline geliyor, işlenmiş olarak yenir bu tür insanlar tarafından sonra. Acai berry omega yağ aksine hızlı gıdalar ile ortak olan yağlar doymuş vardır, o da amino asit, protein içerir, A vitamini, B1 ve E ve bu yüzden bugün bir mucize içecek haline olmasıdır elektrolitleri. Olarak, tüketicilerin bugün daha çok da araştırmacılar bu küçük meyvelerin sağlık yararları hayrete vardır acai berry yararları bulgu dışarı bulunmaktadır.

Ayrıca çilek meyve yan etkileri olduğu, çünkü araştırmacı herhangi bir yan etkisi meyve neden ile gelip, çok güvenli kullanımı edemedik nedenle dut sadece herhangi bir endişe neden olmamalıdır, acai alınarak saptanmıştır acai rağmen, daha fazla araştırma doğa harikası meyve üzerinde yürütülmektedir.

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder