8 Ocak 2010 Cuma

Bazı doğal yollardan Kontrol Yüksek kan basıncı

Yüksek Tansiyon Tanımı

Yüksek kan basıncı ile ilgili rahatsız edici bir gerçek ki insanlar yıllarca ve bunun farkında değil sahip olabilirsiniz. Ulusal Kalp Derneği bu Amerika Birleşik Devletleri'nde yetişkinlerin yaklaşık% 30 ve üçte biri bunun farkında değiller yüksek tansiyonum var tahmin ediyor.

Ne zaman kan basıncı iki sayı olarak 120/80 örneğin bildirilir almış. İlk sayı ve ikinci sistolik denir diyastolik olduğunu. Ulusal Kalp, Akciğer ve Kan Enstitüsü, bu sayıların yorumlanması için kılavuzlarının kendi seti çıkartmıştı.

? Normal - 120/80 mmHg altında

? Prehypertension - 120 ve 129 arasında sistolik basınç, 80 bir 89 arasında diastolik basınç.

? Etap 1 Hipertansiyon - 90 ve 99 arasında 140 ve 159 arasında sistolik basınç, diastolik.

? Evre 2 Hipertansiyon - Sistolik 160 üzerinden 100 ve üzerinde diyastolik.

Yüksek kan basıncı ilk aşamalarında yılında hiç belirti yaşamaya nadir değildir. Zamanla belirtiler burun, Dizzy büyüler ve baş ağrısı olabilir.

Birçok kez orada yüksek kan basıncı için belirgin bir neden vardır. Ne biliyorsun orada belirli risk faktörleri durum gelişmekte ilişkili olmasıdır. Bu yaş ve kalıtım, sigara, fazla kilo ve diyet yüksek sodyum alımı oluşan sahip bulunmaktadır.

DOĞAL ÇÖZÜMLER yüksek tansiyon

Eğer yüksek tansiyon tanısı olan her zaman çok yakından doktorunuz ile çalışmalıdır. Onlar bunu kontrol etmek için ilaç almak isteyebilirsiniz. Eğer senin organları, kalp krizi ve felç zarar verebilir yüksek tansiyon tedavi yoktur. Ayrıca, doğal ilaçlar ve hekim ile yaşam tarzı değişiklikleri araştırmak gerekir.

(CoQ10) Koenzim Q10

Son çalışmalar bu yüksek tansiyon tedavisinde etkili olduğunu düşündürmektedir. Sistolik basıncı 17,8 mmHg azalma ve bir o 6,1 mmHg azalma olduğu saptandı Bir çalışmada. Bu araştırmacılar tarafından önemli bir indirim olarak görüldü.

SARIMSAK SUPPLEMENTS

Son çalışmalar sarımsak takviyeleri yeteneği hem sistolik ve diyastolik basınç düşük zorunda göstermiştir. Yüksek kan basıncı hafif durumlarda hastalar en başarılı olmuştur. Bu ek ve kanı inceltmek için becerisine sahip reçeteli ilaçlar ile etkileşime girebilir. Bu nedenle bu birincil bakım sağlayıcınızın denetimi altında yapılır sadece tavsiye edilir. Kan sarımsak takviyeleri hafta öncesinde ve cerrahi her türlü sonra kesilmelidir yeteneklerini incelmesi nedeniyle.

HAWTHORNE

Araştırmalar, bu anlamlı hem sistolik ve diyastolik basıncı azaltmak için yeteneğini kanıtlamaktadır. Uzun bitkisel uygulayıcıları tarafından kullanılmış olup reçeteli ilaçlarla herhangi bir etkileşim gösterilmemiştir vardır.

BALIK YAĞI

Bu konuda daha fazla araştırma gereklidir. Bazı ön çalışmalar gösteren ılıman etkileri üretebilir edilmiştir. Balık yağı bir asit DHA da sorumlu olduğu düşünülmektedir denilen içerir.

Folik Asit

Bu, kırmızı kan hücrelerinin oluşumu için gerekli bir B vitamini olan. Sınırlı çalışmalar, bazı kişilerde kan basıncı düşürebilirsiniz öneririz.

DASH DIET

Ulusal Kalp, Akciğer ve Kan Enstitüsü Ulusal Sağlık Enstitüsü ile birlikte her iki Hipertansiyon durdurulur) (Diyet Yaklaşımlar DASH Beslenme teşvik. Çalışmalar göstermiştir ki hangi meyve, sebze, az yağlı süt ürünleri, fındık ve fasulye kan basıncı azaltabilir içeren bu diyeti iki hafta gibi kısa. Eğer daha fazla araştırma yaptığını ben ayrıntılı bilgi için web sitelerini ziyaret öneririz ilgileniyor.

Eğer ciddi sağlık sorunları sunabilirsiniz Tedavi edilmeyen yüksek tansiyon mesai bıraktı. Bu size daha fazla araştırma yapmak bazı doğal ilaçlar biçimleri vardır. Başkaları biofeedback, yoga, aerobik egzersiz ve Ayurvedik Tıp içerir. Bunlardan bazıları aynı zamanda da yararlı olabilir stres azaltma önemli formları teklif.

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder