8 Ocak 2010 Cuma

Ben My Teeth beyazlatılmış Kaplama veya Taçlar grubu olabilir?

Bir soru bir çok sorular olsun eğer bir kaplama, kuron veya köprü var benim dişleri beyazlatmak olabilir? Cevap evet.

Çoğu kişi kozmetik diş dişlerin üst satır ve birçok durumda bu nedenle güçlü bir olasılık doğal dişler kozmetik diş çevresinde bir süre içinde lekeli olmuştur sadece bir veya iki diş yerine olabilmeniz için donatılmış olacaktır kozmetik dişlerin daha beyaz görünür. Bu müşterilerin bu gibi diş beyazlatma için mükemmel bir doğal dişler kozmetik diş zaman donatılmış olarak aynı gölge vardı ve genel olarak güçlü bir göstergesi olduğunu lazer diş diş sonra tekrar bu gölgede tüm dişlerin eşleşen döner tedavi beyazlatma sonra aynı renk.

En iyi Diş Hekimleri zaman doğal ve kozmetik diş sağlamak için diş Bahisler olurdu ve doğal diş ve karartır nerede kozmetik diş ve bu nedenle renk değişmez gözenekli değildir lekelenmek zamanla benzer bir gölge görünüyorsun.

Eğer kozmetik diş son zamanlarda bize kadar son üç dört yıllık ve söylemek senin hırsını dişlerinizi var o zaman bu hala mümkün ama orada ortaya çıkabilecek bazı durumlar olabilir beyazlatılmış olduğunu izin monte oldu. Ilki doğal dişler kozmetik diş beyazlatmak daha fazla olabilir ve ilk birkaç hafta özellikle varsa dengesiz göz sadece bir veya iki kozmetik diş takıldı. Bir kez birkaç hafta bir veya iki gölge gider beyazlatılmış dişler geçmiş ve dişler daha dengeli ama bu tedavi sırasında değişti nasıl beyaz dişlere bağlı olacaktır görünmesini sağlar. Kim tam üst diş kaplama veya kron yerine bazı insanlar olasılığı olarak Endişelenmeyin ihtiyacınız alt diş beyazlatma maç için istersiniz.

İkinci seçenek kozmetik diş yerine de yeni beyazlatılmış doğal dişlere uyacak bakmaktır. Olsa bile bu diş hekimi ve bu sayede tüm maç ve her ağız diğer uyumlu görünüm diş seyir whitest verecek bazı ek maliyetleri ziyaret gerektirir.

Diş beyazlatma olasılığı ancak her zaman karmaşık olabilir kadar net mümkün ve tavsiye olsun bazı kişiler için önce çok uzakta senin arayışında hayallerinizdeki eşleşen yeni bir gülümseme için gitmek başlamak için harika bir yer!

Ne yazık ki hiçbir sihirli değnek bu nedenle her zaman en iyi diş sonucu sağlamak için beyazlatıcı yolculuğa başlamadan önce danışman veya diş hekimi beyazlatma ile kontrol olarak orada kim Aslında herkes ile son bulacak fazla satış şirketleri bir yeri vardır beklentileriniz maçlar Hollywood mükemmel bir gülümseme ve bu basit olmaz. Evet herkesin dişleri beyazlatılmış olabilir ama hepimiz inanılmaz beyaz dişler bu nedenle beklentileri gerçekçi olması gerekmez. Her iki yolda yeni bir gülümseme elde amacınızı iyi şanslar!

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder