8 Ocak 2010 Cuma

Beş Önemli CoQ10 Faydaları Kanser Hastalarda

Koenzim Q10 birçok ilginç faydası vardır; en fazla bir heyecan parası ya da kanser tedavisi için savunma ile yapılabilir. Ancak, neden hiçbir pratik kesin kanıtı, ama pek çok umut verici sonuçlar vardır.

Kanser tedavisinde CoQ10 kullanımı 1961 yılında başladı. Araştırma bilim adamları pankreas, prostat, akciğer, meme, böbrek, kolon, boyun ve baş, miyelom ve lenfoma kanserinin kan koenzim düşük düzeylerde bulundu. Dolayısıyla, bu koenzim Q10 keşfetti.

CoQ10 bağışıklık sisteminin daha iyi çalışma yardımcı olması, bu nedenle kanser tedavisinde ek tedavi olarak kabul edilir bulunur. CoQ10 ve benzeri bileşik, kanser hücrelerinin büyümesini ertelemeye kabul edilir. Ayrıca bu kanser gelişimi önlenmesinde yararlı bir antioksidan gibi davranır.

Bilim adamları ve vücutta laboratuarlarında çalışır şekilde CoQ10 bileşiğin yapısını inceledik. Hayvan çalışmalarında gerçekten de CoQ10, bazı kanser türlerinin tedavisinde etkili bağışıklık sistemi hızlandırmada parası ve çeşitli enfeksiyonlar kavga kanıtlamıştır. CoQ10 da o kalp kasları için yaralanmalara neden olabilir doksorubisin gibi antikanser ilaçların alınmasını edildi hayvanların kalpleri korumak kanıtlanmıştır. En tüm bu heyecan verici gerçeği laboratuvar ve hayvan çalışmaları CoQ10 kanser hücrelerinin büyümesini durdurabilir kanıtlanmış olması.

Birçok araştırma ve CoQ10 kullanarak çalışmalar devam etmektedir, ve umut verici sonuçlar dönüyor. Kanser hastalarında Beş önemli CoQ10 yararları aşağıda belirtilmiştir:

? Co enzim Q10 küçük laboratuvar çalışmalarına göre doksorubisin gelen kanser hastanın kalp koruma kapasitesine sahiptir.

? Aralarında altı hastalar işaret ve kanser belirtileri azalmış olduğunu ortaya bir çalışmada yaklaşık 32 meme kanseri hasta üzerinde yürütülen oldu. Rapor araştırmacılar bu hastalar, daha az acı ilaç kullandık ama ağırlığı veya koenzim Q10 ile tedavi sırasında herhangi bir ağrı kaybetme açısından sorun yüzlü söyledi.

? Iki hastada kanseri sonra da yaklaşık 3-4 ay için CoQ10 yüksek doz altında çalışma için alındı ameliyatı geçirmişti. Yüksek dozlarda bu tedavi sonra, her iki hastanın tamamen kanserden tedavi olarak kaydedildi.

? Olan hastalık diğer organlara yayıldı Bazı meme kanseri hastalar çalışma için alındı. Onlar yaklaşık 5 yıldır işbirliği enzim Q10 yüksek doz verildi. Sonuç yine pozitif bulundu.

? Hasta veya prostat, rektum, pankreas, kolon ve akciğer kanseri için kemoterapi radyasyon tedavisi alan vardı da işbirliği enzim Q10 kullanımı ile test edildi. Ancak, hastaların hastalığın tedavi edildi ve uzun bir hayat yaşadı.

Her ne kadar tüm çalışmalar kanser hastalarında CoQ10 yararlarını göstermek, Ulusal Kanser Enstitüsü (NCI) bunun çok sağlık personeli ile eğer ilaç diğer ilaçlar ile birlikte alınabilir doğrulamak için ilaç kontrol etmek önemlidir Su geçirmezlik.

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder