8 Ocak 2010 Cuma

CoQ10 ilave 4 Olağandışı Faydaları

Koenzim Q10 genellikle de CoQ10 denir. Enzim vücudumuzun her hücre bulunur. Enzim kendi antioksidan özelliği ve enerji üretim kapasitesi ile zengindir. Şimdi birlikte doğal varlığı ile, biz de CoQ10 ilave şeklinde bulabilirsiniz.

Koenzim Q10 doğal vücudumuzun hücreleri mevcuttur, aynı zamanda, birçok gıda kaynaklarında koenzim bulabilirsiniz. Ancak, çok değil tüm besin eşit oranlarda bir defada alınabilir doğaldır. Hence, co enzim Q10 ilave yararı büyük ölçüde alınmalıdır.

Takviyeleri enjeksiyonları, jeller, tablet, toz doldurulmuş kapsüller ve petrol piyasasında tabanlı kapsül şeklinde mevcuttur. Her üretici kendi ürünü herhangi bir diğerlerinden daha fazla yarar sağlar iddia etmek emin yok. Çünkü sentetik kimyasal kullanabilirsiniz Genellikle, çok ucuz satıcıların çok tehlikelidir.

Koenzim Q10 yağda çözünen maddedir. Dolayısıyla, o bu durumlarda fıstık ezmesi, zeytinyağı, vb alınmalıdır, co enzim iyi çözünür ve daha fazla fayda sağlar.

Bir doktor tavsiye düzeyde CoQ10 takviyesi günlük alımı yana gençlik vardı sen yaşamamış gerekli enerji düzeyi getirecektir. Oksidatif stres ile insanlar 200-300 mg almak önerilir / CoQ10 zammı günlük doz. Ek de vücudunuzun bazı antioksidanların ekleyeceğiz. Ayrıca bağışıklık sistemini artırır bu kavgalar hastalıklar.

Testler ek tamamen alımı için güvenli olduğunu kanıtlamıştır. Eki çok önemsiz yan etkileri vardır. Ama, sizin doktor tavsiyesi üzerine ek almak önerilir. CoQ10 bununla birlikte bazı sıra dışı ek faydalar.

1. Kalp vücudumuzun önemli organdır. Vücudumuzun daha çok enerji gerektirir Bizim kalp yok çoğu iş dolayısıyla. Ama, enerji kaynağı, co enzim, derece ve organ etrafında yığılı olduğunu. Koenzim bir eksikliği diyastolik kalp yetmezliği neden olur. Böylece, kayıp doktor düzenli CoQ10 takviyesi danışmanlık kapsayacak. O kalp için iyi ve kalp yeteneği daha fazla kan pompalamak için geliştirir.

2. Yaşlı yaşlı insanlar yorgun yürümek, gastrit, asit, daha az kan dolaşımı, vb Genelde enerji düzeyleri ve dolayısıyla eksikliği sonra hissi gibi birçok sorunlarla karşı karşıya unenergetic ve uykulu hissediyorum. Bu enerji düzeyinde işbirliği enzim ilaç alımı ile karşılanabilir. Healer olarak ek hareket ve hücreler için bir ilham kaynağı.

3. Yetişkin bir enflamatuar dişeti hastalığı ya da periodontitis olarak CoQ10 takviyesi iddia edilen bir tedavi seçeneği vardır. Periodontitis dişeti dokularda koenzim eksikliği nedeniyle kaynaklanıyor. Hence, koenzim Q10 takviyesi gereken bu kaybı karşılamak için. CoQ10 da dişeti iltihabı ve ilerlemesini durdurabilir.

4. Kronik migren hastaları üzerinde çalışmalar koenzim Q10 takviyesi ile olumlu sonuçlar vermiştir. Ek ağrı iyileşmek ve geçersiz doldurur.

Sanki co enzim Q10 ek aldıktan sonra daha fazla enerjiye sahip insanların çoğu hissettiklerini bildirirler. Hala düzenli egzersiz yer, ya da iyi beslenme alışkanlıkları alamaz.

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder