8 Ocak 2010 Cuma

Daha iyi Sağlık için daha CoQ10 Faydaları için 5 Yolları

Koenzim Q10 insan vücudunun her hücresinde mevcuttur. Bunun bir ubiquinone denir nedenidir. Koenzim şimdi ilave şeklinde de mevcuttur. , Ama sağlığı üzerinde birçok farklı avantajı vardır sadece doktor olarak doz daha iyi sağlık için CoQ10 faydaları artırmak için öngörülen miktar alınmalıdır. Son araştırmalar CoQ10 önlenmesi ve kanser tedavisinde bir potansiyele sahip olduğu kanıtlamıştır.

En iyi sağlık için CoQ10 faydaları artırmak için 5 etkili yolları aşağıdadır:

1. Koenzim doğal vücudumuzun hücreleri ve mevcut pek çok gıda kaynaklarında. Doğal soya, yerfıstığı, sığır eti vardır sardalye ve ton balığı gibi balıklar koenzim Q10 içeren yiyecek kaynakları. Bu olmayan balık, tavuk ve et gibi öğeleri arasında vejetaryen beslenme yönünden çok zengindir. Daha sonra bu doğal kaynakların kullanımı için herhangi ek kullanarak daha iyidir. Bir eksikliğinin durumda Sadece bir ek gitmek gerekir. Bunlar iğne şeklinde kullanılabilir, toz kapsüller, yağ bazlı kapsül, tablet, jel, vb

2. Için ek doz tamamen kişinin yaşına ve sağlık bağlıdır. Genellikle, normal bir kişi ek günde yaklaşık 30-60 mg alabilir. Farklı sağlık sorunları olan insanlar için doz daha fazla bilgi için, daha iyi bir sağlık için CoQ10 yararlanmak için doktorunuza danışın. Ayrıca, tek tek şartının olarak detaylı bilgi için internet bakabilirsiniz. Doz da kişinin ağırlığına bağlıdır. Bir doktor doğru miktarı hakkında (günlük mg) CoQ10 içinde gerekli önerebilirsiniz ağırlığa göre. Daha sorunu çözeceğini tavsiye Birçok insan daha fazla düşünüyor. Gerçekte, bu doğru değil. Bunun yerine, bazı yan etkiler ortaya çıkabilir.

3. Koenzim kalp için çok yardımcı olduğunu da. Kalp vücutta herhangi bir organ daha fazla çalışır. Kalp yardımcı olmak ve daha fazla enerji sağlar, ayrıca koenzim ve mevcut kalp kasları çevresinde. Bu enzim eksikliği hastalığa diastolik kalp yetmezliği olarak adlandırılır yol açar. Maksimum kronik kalp hastalıkları ile ilgili bir hasta için önerilen doz günde 360 mg.

4. CoQ10 ek bir yağda çözünen bir maddedir. Dolayısıyla, bu ihtiyaçları zeytinyağı, fıstık ezmesi ile vb koenzim de bu maddeler ile çözünür ve maksimum fayda verir alınacak. Ama, ekstra bakım insanların kolesterol sorunlar nedeniyle halinde alınması gerekiyor.

5. Orada neyin kan basıncı, düşük gidecek şansı ne zaman CoQ10 ilave kullanılıyor. Ekstra son derece dikkatli tansiyon hastaların ilgili gerekli ya da tansiyon ilacı. Kan şeker hastalarının durumda da aynıdır. Orada kan şeker düzeyinin bir risk bazı kişilerin de aşağı gidiyor. , Risklerin bu tür önlemek için ek çekmeden önce doktorunuza ve kontrol kan şeker seviyesini ve kan basıncı seviyesi danışın.

Daha iyi bir sağlık için CoQ10 faydaları artırmak için yukarıda belirtilen önerileri uygulayın.

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder