8 Ocak 2010 Cuma

Etkileri çekilmesi fluoksetinin

Fluoksetin bir ilaçtır Prozac ve Sarafem gibi markaların altında depresyon, obsesif-kompulsif bozukluk, bulimia, anksiyete, sosyal fobi tedavisinde ve diğer ruh sağlığı koşulları önerdi. Fluoksetin ilaçlar adı seçici serotonin geri alım inhibitörleri (SSRI) tarafından go sınıflandırmalar altında gelir. Serotonin, ve vücut sıcaklığı, nabız, kan basıncı ve sempatik sinir system.It kontrolü için çok önemlidir kardiyovasküler, bağışıklık böbrek ve gastrointestinal sistem etkileri olan hastaların klinik çalışmalarda yer alan yaklaşık 7% ciddi döküntü geliştirilen bulundu ama aşağıdaki tek ortak yan etkileri şunlardır: bulantı, uykusuzluk, iştahsızlık, uyku hali, anksiyete, sinirlilik, titreme ve halsizlik gibi endişe gerekir. Akathasia veya iç huzursuzluk da Fluoksetin sık görülen bir yan etkisidir.

Bir Fluoksetin ve yarı ömrü daha uzun zaman diğer antidepresanlar vücut varlığını da orada uzun bir süre için olduğunu kaydetti karşılaştırılır. Bu nedenle işaretleri sürece 25 gün görünmesini sürebilir. Dr Joseph Glenmullen olarak ne zaman uyuşturucu "Fluoksetin kullanıcılarının yaklaşık% 14 yoksunluk belirtileri yaşayacaksınız ele aşağıdaki" giriniz. Ancak yetkili numaraları belki daha uzun yarı ömrü gibi görünmesini engelleyen belirtiler olabileceğini öne sürdü.

Aşağıda Fluoksetin Çekilme durumu endikasyonları şunlardır:
saldırganlık, anksiyete, denge sorunları, görme bozukluğu, beyin zaps, konsantrasyon bozukluğu, kabızlık, büyüler, depersonalization, ishal, baş dönmesi ağlıyor bulanık. Elektrik çarpması hissi, yorgunluk, şişkinlik, grip benzeri semptomlar üzerinde, halüsinasyonlar, düşmanca, yüksek, sindirim güçlüğü, sinirlilik, konuşma, uykusuzluk, gergin sinirler, koordinasyon, uyuşukluk, migren baş ağrısı eksikliği engelli duygusal / artan baş ağrısı, bulantı, sinirlilik, - durumlar, paranoya, yineleyici düşünce veya şarkıları, ve uyku bozuklukları, ağır duyusal iç huzursuzluk (akathasia), mide krampları, titreme, kulak çınlaması için (kulak zil veya uğultu) tepki, karıncalanma hissi, rahatsız düşünceler, görsel varsanılar / yanılsama, canlı rüyalar, konuşma görsel değişiklikleri, depresyon kötüleşti

SSRI's dolayısıyla böyle bir uygulama vücudun birçok yerinde olarak olumsuz etkiler olarak etkiler ilacın aniden kesilmesi kesinlikle tavsiye değildir. Kademeli doz azaltılması (aynı zamanda sivrilen olarak), özel beslenme desteği ile birlikte çekme işlemi sırasında vücut ve beyin desteği önerilir bilinir.

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder