8 Ocak 2010 Cuma

Hemoroid Belirtileri ve Tedavileri

Hemoroid anormal veya belirgin bir şişme veya dilate damarlar ve veya anason sık sık iltihap tarafından karmaşık etrafında kan damarları veya sinirlerin, titreşim vardır. Hemoroid genellikle vücudun sağ önünde, vücudun sağ arka kısmını meydana ve vücudun yan ve evrensel yetişkin ve çocuklar etkiler.

Dış hemoroid anason üzerinde sivri konik projeksiyonlar aşağıda bulunmaktadır. İç hemoroid anason üzerinde sivri konik projeksiyonlar yukarıda yer almaktadır ve rektal mukoza membranlar tarafından sıralanır. Dış ve iç hemoroid çıkıntı olabilir; kendiliğinden veya gerileyebilmektedir el ile azaltılabilir.

Hemoroid ancak hastalığın hiçbir belirtisi sunabilirler, çıkıntı kanama, neden olabilir ve ağrı. Rektal kanama hemoroid için daha ciddi şartlar sonra isnat edilmelidir dışındadır. Genelde ve dışkılama şu tuvalet doku üzerinde, nadiren anemi veya şiddetli kanama neden olduğunu kaydetti Hemorrhoidal kanama.

Sadece oluşumu veya bir kan pıhtısı varlığı bir kan damarı veya ülsere hemoroid içinde acı vardır. Oluşumu veya bir kan pıhtısı varlığı bir kan damarı içinde dokuları anüs çevresindeki çıkıntılı olarak görünür ve aynı zamanda yaygın anal kanama ile ilişkili. Bu çıkıntılar var olmayan için şiddetli ağrı ile değişebilir.

Daha az yaygın, iç hemoroid mukus akıntısı ve eksik tahliye hissi nedeni; dış hemoroid anal bölge temizliği zorluk neden olur. Lokalize veya yaygın kaşıntı organik veya zihin veya zihinsel veya duygusal çatışma nedenleri içinde menşeli gelen duyusal sinir uçları tahrişi nedeniyle hemoroid genellikle değil bir semptomdur.

Anal bir kan damarı ve ülsere şişmiş strangüle hemoroid içinde kan pıhtıları kolayca rektum denetimi üzerinde teşhis edilebilir. Sınav dışkı ya da çoğu kişinin hemorrhoidal durumun ölçüde ortaya bir fosfat lavman süzme sonra. Anoscopy ağrısız hemoroid değerlendirilmesinde önemlidir.

Dışkı yumuşatıcılar veya bulking ajanları kabızlık doğru olabilir ve süzme, böylece hemoroid gidermek sağlar. Ağrı tromboze hemoroit tarafından güvence ile tedavi edilebilir neden olduğu, sıcak Sitz banyosu, anestezik merhem veya güvercin agaci sıkıştırır. Kanama hemoroid enjeksiyon skleroterapi ile bitkisel yağ% 5 fenol ile tedavi edilebilir. Kanama en azından geçici olarak son vermelidirler.

Tıp uzmanları ve genel bitki ilaçların geliştirilmesinde büyük ilgi gösteren edilmiştir. Şifalı bitki özleri Faydalı Uyuşturucu, bir el kitabı Amerikan Tıp Birliği tarafından 1930 yılında yayınlanan 8th edition listelenmiştir. Çalışma endişeleri bitki ilaçların potansiyel bir özellikle büyüyen alanı, hemoroid gibi cilt hastalıkları tedavi etmek.

Ve analitik yöntemler geliştirilmesi ile, bitki ilaçların geliştiricileri de olmuştu izlenebilirlik ve bu doğal ürünlerin güvenliğini belirlemek geçirebildi. Sonuç olarak, aynı zamanda giderek daha ciddi hastalıklar için herpes gibi bitki ilaçları kullanmak için kabul edilebilir hale geliyor, insan papilloma virüsü (HPV) ve irritabl barsak sendromu (IBS).

HemorrhoidBalm-Rx ve AntiHemorrhoidDrops iyi derece etkili hemoroid tedavi ürünleri belirlenir. Hemoroid için tedavi çok güçlü ve farmakolojik gerçek faaliyetleri, hangi tümden olarak çözüm hak karakterize bir 'etik ilaç'. Etkinliğinin tartışılmaz olduğu.

Bu ilaçlar farmakolojik özler de büyük ölçüde rektal doku genel sesini geliştirmek için belgelenen yanı yoğunlaşmışlardır olarak hemoroid etkili tedavi sağlayacaktır. Journal of Pharmacology, Nisan 2005, bu özleri "ve" önemli anti-inflamatuar etkinliği "hemoroid karşı" güçlü bir inhibitör etkisi teslim bildirdi.

HemorrhoidBalm-Rx ve AntiHemorrhoidDrops nedenle gerçekten etkili hemoroid tedavi olarak belirlenir. Venöz kan Decongestant ve bu tedavilerin büzücü özellikleri kazık hızlı ve güvenli eleme sağlar. , Http://www.naturespharma.org gidin lütfen daha fazla bilgi edinmek için.

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder