8 Ocak 2010 Cuma

Kontrol Out of Control kolesterol düzeyleri sağ For You Niasin için mi?

Büyük olasılıkla çok önemli B kompleks bir tahıl kutusunun tarafında listelenen bir parçası veya günlük çok bir madde vitamin ek olarak niasin görmüştüm, ancak kolesterol niasin kullanımı duymuş olabilir. Ve oldukça dürüst You Are Not Alone. Niasin kolesterol sadece kolesterol düşürmek için zaman yüzde 5 ile ilgili reçete ve tüm birincil reçeteli ilaçlar dışında kolesterol düşürücü için öngörülen en az bir.

Belki tıp topluluğunun sevgi eksikliği bu kadar düşünüyorsun verimliliğini ilgisi var. Bu büyük olasılıkla durum böyle değil. Zaman büyük miktarda alınan, niasin (kötü kolesterol), düşük trigliserid LDL düşürmek, kanıtlanmıştır ve (iyi kolesterol) HDL önemli ölçüde yükseltmek. Gerçekte kolesterol safra asidi sequestrants statinler veya niasin ile kombine olarak
kadar 40 ile yüzde 60 LDL azaltabilir.

Bazı batı tıp kuşkucular ve komplo teorisyenleri, çoğu doktor onun uygun fiyatta nedeniyle kolesterol niasin için, hiçbir ilaç şirketi, diğerinden hiçbir zaman uyuşturucu mümkündür büyük kar üretmek için duran mümin görmemezlikten gelmek öneririz. Diğerleri ise reklam eksikliği, şüphecilik ve bilinç eksikliği yol reçete yazılmış az sayıda arkasında olabileceğini düşündürmektedir. Ve hala diğerleri izlenimini kolesterol niasin zor biraz tehlikeli bir ilaç olduğunu altındadır. Bu ucuz reçeteli tedavi seçeneği riskleri karşı faydaları hakkında bir karmaşa büyük olduğundan emin olmak.

Ise büyük olasılıkla endişe bazı temel bir en az bizim bazı komplo teorileri ise, şansını en doktor inancı ile birlikte yan etkileri korkusu nedeniyle kolesterol için asla ilaç hastanın daha iyi bir alternatif sunmak niasin reçete başarısız bulunmaktadır. Tüm niasin sonra 1950'lerden beri yaklaşık edilmiş!

Tek madde niasin altı en sık görülen yan etkileri inceleyelim.

Yüksek dozda * Karaciğer hasarı

* Ibuprofen (Advil) gibi, naproksen (Naprosyn) ve naproksen sodyum (Aleve ve Anaprox) ağrı kesiciler ve anti-inflamatuar ilaçların etkinliğini azaltır.

* Diyabet ilaçların etkinliğini azaltır

Gut ilaçların etkinliğini azaltır *

* Baş dönmesi

Muhtemelen çoğu insan için yukarıda yan etkileri korkutucu karaciğer hasarı olasılığı var. Sonunda, karar, kolesterol ve diğer yeni reçeteli ilaçlar için niasin seçmek için (statinler gibi) en iyi doktorunuz kadar sol bir karardır. Ama biz bütün bu bilerek seçenekleriniz giriyorum kabul edebilirsiniz doktorunuz ile çalışan başarılı ve kalıcı bir tedavi planı oluşturmak için önemli bir ilk adım olduğuna inanıyoruz.

Sonraki ne? Çoğu durumda, kolesterol düşürülmesi konusunda, yeni sağlıklı alışkanlıkları benimseyerek, eski alışkanlıkları değişiyor ve kolesterol için niasin (nikotinik asit) veya doğal kolesterol ilaçları gerekirse azaltılması gibi kongre ilaç yardım enlisting. Yani, bu temelde (iyi kolesterol) HDL artırmak ve LDL (kötü kolesterol seviyesini düşürmek yolu bulmak anlamına gelir). Kesinlikle nikotinik asit veya statin ilaçları birinin seçenekleri olacak ama yan etkileri çok sayıda taşıma yapmak. Yan etki riskleri doğal alternatifleri dikkate değer bir diyet değişiklik seçim ile birlikte yaptık.

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder