10 Ocak 2010 Pazar

A Life-Saver parmaklarınızın ucunda

Günümüzde bir yaşama sahip olmak-parmaklarınızın ucunda tıbbi cihaz tasarrufu mümkündür. Taşınabilir Pulse Oksimetre ile, kanınızdaki oksijen miktarını ölçmek ve aynı zamanda derideki kan hacmindeki değişiklikler kontrol mümkündür.

Pazarda Pulse Oksimetre farklı çeşitleri vardır. Konvansiyonel çeşitliliği oldukça ağır genellikle hastanelerde kullanılır. Bu eğitimsiz personel tarafından kullanılmak üzere tasarlanmış değildir. Kim nasıl bu gün mevcut taşınabilir oximeters çalışmasına öğrenebilirsiniz tıbbi bilgisi olmayan sıradan bir kişi.

Esasen, bu tür bir araç olan astım veya kalp problemleri varsa hastalar tarafından gereklidir. Bunlar acil tıp önemlidir. Tıp biliminin ilerlemesi sayesinde, insanlar artık evde böyle bir alet kullanma seçeneğiniz vardır.

Taşınabilir Pulse Oksimetre Avantajları

* Taşınabilir Oksimetre pil tarafından işletilmektedir.
* Onlar, bu aygıtların çok pilotlar 10.000 feet üzerinde bir irtifada uçan için yararlı taşınabilir nerede ek oksijen bir zorunluluktur.
* Bu cihazların taşınabilir doğası egzersiz veya yüksek rakımlarda ile azalabilir dağcı ve atlet olan oksijen düzeyi yardımcı oldu. It does uzaklıkta kan testlerinin komplikasyon ve anında sonuç üretir.
* Bu makineler yazılım grafik kan oksijen kullanımı. Bu nedenle kanda oksijen hakkında yazılı rapor sağlayabilir.
* Ayrıca oksijen düzeyleri ve hastaların nabız kontrol etmek için hatırlatıcı vermek için programlanabilir.

Bir Oksimetre ve özellikleri

Eğer hasta ek oksijen veya ihtiyaçları bir Oksimetre non-ışık yayan diyotlar veya LED'ler yoğun bakım ve hastane işletim koğuşta kullanır invaziv araç belirlenmesi için bu aletleri bağlıdır. . Ayrıca bir hastada kan kaybı hacmi tespit etmek için kullanılabilir. Aracın ayrıca kandaki karbon dioksit düzeyini ölçer. Bu durum da akciğerlerde kötü gaz değişimi nedeniyle neden olduğu hypoventilation olarak bilinen gereklidir.

Daha fazla insan hayatı gibi tıbbi elektronik cihazların özellikleri tasarruf bağlıdır Bugün,. Onlar bir oda ve ayrıca başka bir süre seyahat için taşınabilir. Çoğu zarif ve şık tasarımı gelir ve doğru bilgi vermek. Ayrıca, aynı zamanda ve kolayca satın alınabilir dayanıklıdır. Evinizde güvenli ve mutlu bir yaşam sağlayacak biri olması.

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder