10 Ocak 2010 Pazar

Pro-Medics Sells Out E-Sigara ve Genel Zyban ezici bir Demand artış nedeniyle

9 Ocak 2010 - Paris, Fransa - fr.Pro-sağlık görevlilerinin, tarihinde ilk kez, yüksek talep reçeteli ilaçlar için bir bekleme listesi oluşturmak zorunda kaldı. Geçen hafta sonra kısa bir kampanya, fr.pro-medics.com jenerik Zyban ve E tükenmeden-Sigara ve yakın E satmakla-Purolar geldi ürünlerin tanıtımını sağlamak. Yeni hisse senedi kısa süre sonra geldi ve zaten sanal Pro-Medics raflar fırlama olduğunu.

Pro-Medics bir Fransız piyasa sigara karşıtı kampanya çok kolaylıkla sürdü ve çıkın sigara uyuşturucu ve sigara ürünlerinin büyük miktarlarda restocking tarafından heyecanla maç planlıyor sevinç duymaktadır.

Ralph Rowe, Pro-Medics Ürün Geliştirme Müdürü son olay üzerine şunları söylüyor: "Biz özniteliği son satış birkaç şey için skyrocketing. Birincisi, bizim televizyon E-Sigaralar Kampanya daha fazla kişi daha biz ve beklenen geldiğinde en Aldığımız siparişlerin Bu promosyon itibaren vardı. İkincisi, ürünlerimiz kendilerini insanların in Başarılı eski sigara beraberlik nasıl onlar, daha sonra, onların arkadaşları söylemek vb çıkın. Bir ürünün gerçekten çalıştığı hakkında, insanlar istemek bir parçası olmak için onların arkadaşları söylemek olan başarı oranı, özellikle bir şey için sigara kadar önemli geliyor. Ve son olarak, uluslararası ekonomik durum kesinlikle ek bir motivasyon aracı olarak yardımcı olur-uzun vadeli sigara devam etmek için daha kısa vadeli birkaç çıkmak yasaktır ürünleri satın almak için çok ucuz. " pro-Medics bir Fransız piyasa sigara karşıtı kampanya çok kolaylıkla sürdü ve çıkın sigara uyuşturucu ve sigara ürünlerinin büyük miktarlarda restocking tarafından heyecanla maç planlıyor sevinç duymaktadır.

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder