10 Ocak 2010 Pazar

Sen Vücut Need AloeAdvanced grubu Besin alın

Have you ever herd söyleyerek "Sen ne yemek" nedir? Bir anlamda bu doğrudur. Ne yemek nasıl hissediyor ve vücudun görünüyor karar verir. Daha Amerikalıların% 75 oraya don't günlük ödenek diyet önerilir. İşte tüm bu almanıza yardımcı olmak için bazı fikirler vardır.

Vücudun olmalıdır en önemli besin başlayalım. Su, vücudun yüzde altmış civarında su kırk; senin kas yapısı% 70 su civarındadır. Böylece neden bu kadar önemli olduğunu görebiliriz. Günlük yaklaşık sekiz bardak su içmek olmalıdır. Su çok ama bazıları size yemek yiyecek gelecek gibi görünebilir.

Karbonhidrat; bu genellikle şeker veya nişasta denir. Bazı Karbonhidratlar size hızlı enerji verir vücudun ihtiyaç ve bazı vücudun uyanık olmak gerekmektedir enerji piyasaya yavaş verin. Size () Meyve, sebze, makarna, tahıl, ekmek, kraker, enerji piyasaya yavaş kompleks karbonhidratlar bulabilirsiniz, fasulye, tahıl ürünleri, mercimek ve kuru bezelye. Bu karbonhidrat tüm iyi bir kaynak olan sindirim sistemleri gerek sağlıklı kalmak için.

Genellikle meyve bulunan ve süre çalışma dışarı bu vücudunuzun kapalı yazmak istiyorsunuz şekerler Basit Karbonhidratlar olarak da bilinir Hızlı Bültenleri enerji. Bu karbonhidrat USDA günlük alımını göre 6-11 gün hizmet vermektedir.

Vücudun protein ihtiyacı olan bir diğer önemli besin. Amino asitler ile Protein Kaynağı vücut; bunlar vücudunuzun hücreleri bir günlük temellerini ne yapmak gerekiyor yardımcı blokları inşa ediyorlar. Proteinler vücudun yeni hücre oluşturmanıza yardımcı, hasarlı hücreleri tamir olur hormonlar ve enzimler oluşturun. O da yardımcı olur kadar çok sık hasta değildir ve daha hızlı hastalık kurtarmak bağışıklık sistemini korur. Protein bulunmaktadır yağsız et İyi kaynakları, kümes hayvanları, balık, fındık, bezelye, mercimek, ve düşük yağlı süt ürünleri. Sen protein 70-80 gram civarında günlük diyet olarak tüketmek gerekir.

Veya vücudunuzun inanın ister inanmayın yağ ihtiyacı var. Ve bu gıdalar ya fatting Doğum yapabilirsiniz domuz dışarı anlamına gelmez, orada gerçekten iyi yağ dışarı orada vücudun ihtiyacı var. Orada yağların üç tipi mevcuttur kötü yağ ile başlar sağlar: Doymuş yağlar, bu et ve süt ürünlerinde bulunur. Sadece bitki hayvan değil adresinden tezleri alabilirsiniz. Yağ Bu tür vuruş, kalp krizi ve koroner kalp hastalığı riski daha yüksek olduğu bilinmektedir. Bu yüzden mümkün olduğunca bu yağlardan uzak kalmaya çalışın.

Yağ Sonraki tipi yağ, bu yağ daha az yağ asitleri daha sonra bu yağların doymuş, bu nedenle bu yağ sizin için çok daha iyi çoklu doymamış olduğunu. Bu yağların bir iyi 3 kaynağı olan balık yağlarının bulunan omega vardır, sinir sistemi ve diğer bedensel fonksiyonların geliştirilmesi ile bu yardım.

Yağların diğer türü Mono Doymamış Yağ ve bu daha sonra diğer katı, bu kolesterol tutmak bile az yağ asitleri olması.

Son besinler vücudun ihtiyacı vitamin ve mineraller vardır. Vitaminler kemiklerinizi ve iyi durumda vücudun parmağınızı çivi sizin için saç ve vizyon güçlü tutmak. Mineraller vücudunuzun süreçleri düzenler. Mükemmel bir ürün 100 vitaminler ve amino asitler ve anti yanı sıra mineraller-oksidanlar, her hizmet US Aloe tarafından AloeAdvanced adlandırılır üzerinde almak. Bu vücudunuzun gün ve gün dışarı ihtiyacı ile tedarik edecek bir sağlık içecektir.

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder