8 Ocak 2010 Cuma

Top 5 pratik faydaları Koenzim Q10 ve

Koenzim ve düzgün işleyişini tamamen madde Koenzim Q10 olarak bilinen bağlıdır. Q harfi ve numarasını gösterir 10 kimyasal yapısı bileşiklerin parçalar.

Co enzim Q10 ve yararları, günlük gıda alımı başlar. Bu enzim için yiyecek kaynakları organ etleri, bitkisel yağlar, ıspanak ve sardalye ve ton balığı gibi balık çoklu doymamış vardır.

CoQ10 vitamin olan vücudun her hücresinde bulunan başka bir kaynaktır. Bu koenzim vücutta benzersiz biyokimyasal işlemleri sağlar. Adenozin trifosfat (ATP) hücrelerin enerji üretimi için gerekli bir maddedir. Bu ATP sırayla CoQ10 tarafından üretilen olmasıdır.

Burada sağlık koenzim Q10 üst beş pratik faydaları şunlardır:

1. Kalp hastalıkları ilgili CoQ10 tedavi

Kalp CoQ10 tedavi klinik deneme ile ilgili hastalıklar ilk yapıldığı 1980's. Kalp hastalığı ölmek yaklaşık 50-150 mg CoQ10 dozlarda uygulandı sanıyordum vardı hasta. Dersin tamamlanmasından sonra, bazı hastalarda normal hayata döndü ve bazı sağlık durumu hakkında önemli gelişme vardı.

Koenzim özellikle oksidatif stresten kalp kaslarını korumak için kullanılır. Bu tür stres nedeniyle, birçok kalp hastalıkları ile ilgili bu gün görülür. Bazı hastalıkların mitral kapak prolapsusu, yüksek tansiyon, koroner arter hastalığı, ateroskleroz, konjestif kalp yetmezliği, anjina, aritmi ve kalp krizi vardır.

2. Kanser hastaları için tedavi CoQ10

1961 yılında, kanser hastaların kendi vücut hücrelerinde işbirliği enzim Q10 düşük düzeyine sahip bulunmuştur. O zamandan beri işbirliği enzim kullanımı için dikkat başlatılmıştır.

Co-enzim bildirildi bağışıklık sistemini artırmak için, bu kanseri önlemede yardımcı olur bu şekilde görülür. Piyasa bu kanser hücrelerinin büyümesini önlemek için kullanılan bazı CoQ10 takviyesi bulunmaktadır.

3. Anti aging kaynağı olarak CoQ10 kullanımı

Vücudumuzdaki her hücre koenzim Q10 içerir. Enerji ve antioksidan ana kaynağı güçtür. Bu hem sağlıklı bir cilt için neden vardır. CoQ10 en önemli maddelerin cildinizi korumak için ihtiyacı olan o güzel ve sağlıklı. Yaşlanma, UV ışınları ve çevre kirliliği CoQ10 yok. Dolayısıyla, düzenli olarak CoQ10 takviyesi almak önerilir.

4. Sağlıklı diş etleri için CoQ10

Çalışmaları yürütülen 1.970 o sakız doku hastanın periodontal hastalığı elde ölçüde işbirliği enzim düşük olduğunu açıkladı's. Dolayısıyla, co-enzim Q10 tedavisi diş eti sorunları içinde curing yardımcı olacaktır.

5. Parkinson hastalığında CoQ10 kullanımı

Koenzim Q10 doğal olarak her kişinin vücut hücreleri mevcuttur. Ama şimdi ek olarak mevcuttur. Olan düşük co-enzim düzeyi kaynaklanmaktadır Parkinson hastalığı yavaşlatmak içinde işbirliği enzim Q10 faydalarının antioksidan özelliği.

Gibi bir şey olan birisi için uygun de sizin için de yararlı olacaktır şart değil o Özetle, bir doktordan Co-enzim Q10 ek çekmeden önce önceden danışma almak daha iyidir.

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder