8 Ocak 2010 Cuma

Siğiller Tedaviler

Siğiller aslında epidermisin bir virüs kaynaklanan tümörler iyi huylu. Virüs sorumlu insan papilloma virüsü (HPV), çift zincirli DNA virüsüdür. Virüs epidermisin alt katman bulunur ve çoğaltır neredeyse normal görünümlü cilt içine. Farklı alt tipleri HPV siğiller farklı türleri neden olur. Bazı insan Papilloma virüsü ayrıca servikal kanser ve siğil diğer daha karanlık tip kanserlerin ilgili neden alt.

Siğiller genellikle silindirik sütunlar halinde cilt çıkar. Bu sütunlarda zaman siğil ince deri üzerine yüzü gibi büyüyen sigorta yoktur. Kalın cilt üzerinde, sütunlar sigorta ve sıkıca birbirine tipik mozaik desen yüzeyine vererek paketlenir. Siyah noktalar bazen siğil görülebilir. Bu gerçekten hızlı ve düzensiz siğil içine büyümüştür ve tromboze veya kapalı pıhtılaşmış kan damarları bulunmaktadır.

Genel kanının aksine, ayrıntılarıyla "kökler" yok. Sadece cildin en üst tabakasında büyümesi, epidermis. Zaman aşağı büyüdükçe, bu cildin ikinci tabakası yerinden, dermis. Bunlar deri içine büyümeye yoktur. Bir siğil ve alt aslında pürüzsüz olduğunu. Siğiller her yaştan kişilerde, olabilir ama genellikle çocuk ve genç erişkinlerde görülür. Onlar doğrudan temas, sadece siğil dokunarak yayıldı.

Bu çözünürlük değişkendir siğil genellikle kendiliğinden ama çözmek zaman alır. En siğiller hafta veya ay içinde gidermek, ama birkaç yıl sürebilir. Öyle görünüyor ki ayrıntılarıyla bir kişinin duyarlılık ve onları uzakta bireyin bağışıklık sistemi ile ilgili gitmemiz o zaman alır. AIDS ve lenfoma, ya da kemoterapi alıyor gibi kim var bağışıklık ilgili hastalıkların daha uzun ömürlü daha siğil olma eğilimine sahiptir.

En basit siğiller over-the-counter ilaçları ile tedavi edilebilir. O, bu tedbirlerin için dayanıklıdır için, diğer tür tedaviler etkilidir. Salisilik asit çok yaygın ve etkili is over-the-counter tedavi, ancak tutarlı uygulama her gün gerektirir. Salisilik asit kullanmak için en iyi yolu önce bir bıçak ile, pomza taşı, Emory tahta veya küçük bir fırçayla fırçalayın siğil pare etmektir. Sıcak suda siğil Soaking tıp emilimine yardımcı olacaktır.

Salisilik asit siğil uygulanan ve kuru izin verdi. Normal çevresindeki deri petrol jöle ile korunuyor olabilir. Bir yara bandı veya bant parçası ile tedavi siğil Occluding da ilaç emilimini artırır. Bu yordamı günlük ideal etrafında zaman duş veya banyo tekrarlanmalıdır. Salisilik asit kalın bir yağ veya anonim bir yapışkan sıva formuna dahil olmak üzere çeşitli şekillerde bulunabilir.

Kriyoterapi siğil başka etkili tedavi. Bir sağlayıcı sprey veya siğil bir pamuklu çubukla üzerinde sıvı azot geçerlidir. Bu donuyor ve etkilenen hücreleri öldürür. Bağ doku tahrip değil, bu nedenle, lezyon genellikle önemli skarlasma olmadan iyileştiriyor. Human Papilloma virüsü kriyoterapi tarafından şehit değildir çevreleyen doku bağışıklık sistemi öldürmek için izin bırakmaktadır.

Bir blister genellikle tedavi sitesi üzerinde kabuklar üzerine, formlar ve düşer. Kabarcık yana yürümeye acı vardır, kriyoterapi ayak altındaki siğiller için ilk tercihi değil. Diğer ilaçlarla siğiller uygulanabilir veya enjekte laktik asit, trikloroasetik asit (TCA), formalin, glutaraldehid, cantharidin, podophyllin, retin-a ve bleomisin içerir. Bu tedaviler bir sağlık kuruluşu tarafından denetlenir olmalıdır.

WartCure olan HPV karşı harekete geniş bir yelpazede sergileyen bir all-doğal topikal siğiller tedavi tedavisi, virüs neden olan siğiller. Bu HPV öldürür ve siğiller karşı iyileştirici bir etkisi sağlar. Siğiller için, tedavileri çok WartCure daha gelmez. Bunu ortadan kaldırmak ve siğil tedavisi zaman zaman sonra kurulmuştur. Biri en güçlü ve etkili piyasada ayrıntılarıyla topikal tedavileri olduğunu.

It sertifikalı organik tıbbi bitki özleri ve sertifikalı organik antiviral temel yağlar laboratuvar testleri ile HPV öldürmeye gösterilmiştir sahip oluşur. WartCure kullanıcıları genellikle, doku hasar veya nüks skarlasma olmadan ayrıntılarıyla hızlı eleme deneyim. Bu siğiller tedavi tedavi acısız ve teslim derin sonuçları siğiller ortadan kaldırmak için, tekrar orijinal durumuna önce enfeksiyonun başlangıç için deri dokusunun dönen.

Bu siğil tedavi olarak etkili, asit veya cerrahi işlemler gibi tedavileri geçmişte bir şey olabilir siğiller kaldırabilirsiniz. WartCure karakteristik immünolojik tepkiler ve anti-tümör uyarıcı özellikleri içeren farmakolojik ve biyokimyasal faaliyetlerin oldukça kayda değer bir dizi sağlar. , Http://www.bcured.net gidin lütfen daha fazla bilgi edinmek için.

Kaynak: Articlesbase.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder