8 Ocak 2010 Cuma

Uyuşturucu bağımlılığı ve tedavisi

Afyon bağımlılığı uzun süre veba yayıldı. Uyuşturucu bağımlıları Milyonlarca şimdi kadar hayatını kaybetti. Afyon afyon haşhaş bitkileri den türetilmiştir. Afyon ana kullanımı ağrı kesiciler yapmak için, ama insanlar, kokain, vb ile eroin bağımlılığı gibi uyuşturucu yapmak için kullanılan, insan hayatını kurtarıcı hayat meraklısı döndü. Bağımlılığı günümüzde endişe verici bir durum almıştır. Milyonlarca insan her yıl afyon bağımlısı olsun.

Oxycodon gibi afyon, morfin ağrı bastırmak ve anksiyete azaltmak için kullanılır. Afyon zaman yüksek dozda kullanıldığında, insanlar hissedebilirsiniz coşku bir devlet. Bu etki nedeniyle, afyon eğlence ilaç olarak kullanılır. İnsanlar uzun süre kullanmak, fiziksel ve psikolojik üzerinde bağımlı olsun. Ve onu zor almak bu bağımlılık kurtulun. Zaman insan vücudunun afyon ilk doz ayarlanır alır, daha ve daha fazla coşku ve aynı duyguları elde etmek için gerekir. Uzun süre ve aşırı dozda afyon alarak vücuda ciddi sorunlara neden olabilir.

Bu olan ağız fark edilir uyuşturucu bağımlılığı fiziksel etkileri, sulu gözler, pupil dilatasyon, düşük tansiyon, kabızlık, baş dönmesi, uyuşukluk gibi uyuşturucu bağımlılarının çoğu uzun süre için uyku. Ve onlar uyanık, onlar yawn aşırı. Birinin dikkatle gözlemlediği bir uyuşturucu bağımlısı kişi kolaylıkla tespit edilebilir. Uyuşturucu bağımlılığı bu yan etkileri nedeniyle, bağımlıları çeşitli sorunlarla karşı karşıya. Onlar dış dünyadan, başkalarına çok etkileşim olmayan izole olsun. Insanların bunları veya bağımlı çevredeki de pasif etkilenir. Insanlar onlara bağlı olamaz.

Ancak, birçok güvenilir uyuşturucu rehabs (örneğin olarak, Lüks Drug Rehab) kadar büyüdü. Uyuşturucu bağımlıları bir uyuşturucu rehabilitasyon sadece uygun tedavi alabilirsiniz. Bir uyuşturucu rehabilitasyon, bu üstlenilmiştir ilk işlemi olan tüm toksik uyuşturucu parçacıkların vücuttan ortadan kalkar detoksifikasyon sürecidir. Tedaviler rehabs yılında uzman tıbbi değnek tarafından yürütülen çok tedavi için etkilidir.

Bu uzun süreli tedavi süreci boyunca, hasta genellikle uyuşturucu çekilme efekt. Bu yan etkiler çok (hem zihinsel ve fiziksel) ve neredeyse dayanılmaz acı vardır. Doktorlar günümüzde yoksunluk etkileri hafifletmek için ağrı ya da buprenorfin metadon gibi ilaçlar kullanın. Olarak tedavi sürecini çok kolaylaştırır buprenorfin tedavi zaten dünya çapında ünlüdür.

Apart uyuşturucu bağımlılığı tedavi sürecinden, sağlık eğitimi sağlıklı beslenme ile hastalara, böylece hastaların görünüşe bağımlılığı döneminde kaybettiği sağlıklarını geri kazanmak için verilir. Birkaç grup tartışma oturumları hasta ve aile üyesi ile hastanın ruhsal durumu bilmek düzenlenmektedir. Grup tartışma oturumları olup bağımlıları normal yaşam veya geri dönmek için uygun olup olmadığını kontrol etmek için düzenlenmektedir. Bir uyuşturucu rehabilitasyon da böylece kurtarma hastaların kendi bağımlılığı için rehabilitasyon sürecinden sonra geri gitmek yok davranış değiştirme stratejileri ve çeşitli teknikleri sunmaktadır. Onlar tamamen onların arkadaşları ve aile üyeleri ile danışma dönemlerinde etkileşim yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder